Screenshot 2019-07-16 at 19.53.15

Elindultunk!

Üdvözöllek a Kutyásbagázs oldalán!

Hosszas előkészületek után most hatalmas örömmel oszthatom meg veletek, hogy végre elindult a kutyásbagázs blog és egy új szintre léptünk.

Köszöntünk Magyarország első kutyás Instagram közösségében!

A Kutyásbagázs az első magyar kutyás instagram közösség. Eredetileg azzal a céllal jött létre, hogy Mi kutyások megtaláljuk egymást a Közösségi Média felületein. Nagy örömünkre sikerült egy összetartó közösséget létrehoznunk amit most szeretnénk megnyitni a nagyvilág felé.

De miről is szól pontosan a kutyásbagázs?

Számunkra mindenek előtt a legfontosabb a felelős állattartás. Úgy gondoljuk, hogy kutyával élni nem egyenlő azzal, mint kutyát tartani. Ha van egy kutyád és teljesen mindegy, hogy úgy vetted vagy menhelyről fogadtad örökbe; felelőséggel tartozol érte. Szeretnénk egy jól összekovácsolt közösséget, mely messze túl megy a szép instagram fotókon, egy olyan kutyás közösséget, akik elkötelezett hívei a felelős állattartásnak.

Mire számíthattok ha követitiek az oldalunkat?

Nem csak online, de személyesen is szeretnénk összehozni a gazdikat és kedvenceiket közös programokra. Szeretnénk közös túrákat szervezni ahol megismerhetjük egymást és kedvenceinkkel tölthetjük a napot egy hatalmas kirándulás mellett.

Az online felületeken pedig érdekes cikkeket fogunk megosztani rengeteg hasznos információval. A cikkek között lesz állatorvosoktól tanács, mert kedvencünk egészége a legfontosabb; profi állatfotóstól egy gyorstalpaló, hogy a legjobb képeket készítsük kedvencünkról; élménybeszámolók kutyás utazásokról és még rengeteg más.

Kövessetek Instagram-on és Facebook-on is!

One Response

Leave A Comment